Det har äntligen hänt


Äntligen är den här. Den stora vändningen i livet, den som är tänkt ska lösa allt. I månader, ah, egentligen ett år har jag gått med en klump i magen varje gång det är dags för räkningarna att trilla ned i brevlådan. En ständig oro där man inte vet om man ska ha råd eller inte. Förhoppningsvis är det slut med det nu när jobb efter jobb börjat trilla in, och jag känner en lycka som växer inom mig. Inte minst det att jag älskar att jobba och hålla mig sysselsatt, utom även att den ständiga klumpen sakta men säkert försvinner. Vilken otrolig känsla detta är. Sådär en vecka innan flytt och allt.
 

My everyday breakfast

 
Det här är något som har blivit en standardfrukost för mig. Kanske tråkig i skillnad från vad jag brukade experimentera ihop på morgonen, men det är på riktigt så gott att jag aldrig tröttnar. Tvärtom. Pauluns granola i smaken hasselnötter och dadlar piffar upp kvargen såpass mycket att den till och med ersatt resten av dagens mål med, haha. Smak på kvarg pendlar jag mellan Call me Coffee och Toffee Teraphy, då de blev mina självklara favoriter i den nya serien. Energi äter jag också, men inte testat den tillsammans med granola än då det känns som en total krock.

Anyway, jag har ett nytt jobb också! Var och skrev på kontraktet för ett par dagar sen och har nu titeln Fritidsledare/Omsorgen under ledningen av Ludvika Kommun. Det innebär alltså att jag jobbar med folk med speciella behov. Testjobbade förra veckan och det var riktigt roligt, tror att det kommer passa mig bra även om jag varken har utbildning eller tidigare erfarenhet inom ämnet. Jag gör så gott jag kan, och jag hoppas helt enkelt att det räcker!