Nya fotoprylar

Anledningen till att jag har varit lite off de senaste dagarna är helt enkelt för att jag haft fullt upp. Jag har varit till Falun och hälsat på familjen ett flertal gånger, haft min lillasyster här ett par nätter, varit på arbetsintervju och helt enkelt ett och annat som tar min tid från bloggen. Däremot så har jag köpt hem lite nya fotoprylar som jag verkligen längtar efter att få testa, och även visa er här! Det första jag var och hämtade upp var ett Tamron 28-75mm 2.8-objektiv inför vinterns bröllop jag ska fotografera, och det andra var även en ringblixt. Dessa har jag aldrig testat förut, men den ser jag verkligen fram emot att experimentera med.

 

Snart är vi där!

Är ni redo för halloween allihop? Det är då inte jag! Klänningarna jag köpte var alldeles för korta båda två, peruken för liten och linserna åker runt på ögonen, så man får huvudvärk och ser mer blåsuddigt än normalt. Redan imorgon ska jag spöka på min lillasysters halloweenparty, och även på onsdag innan nästa helgs riktiga firande. Kanske har allt löst sig tills dess med lite tur? Med ännu lite mer tur så går sminkningen åtminstone som jag vill. Hoppashoppas.
 
 
 
 

Kristian Gidlund

Jag har konstant stirrat mig blind efter nya objektiv på blocket, tradera och alla möjliga fotosidor i alldeles för många timmar nu. Mitt i det hela så fick jag ta en paus och hämta ut min efterlängtade print på Kristian Gidlund! I över ett års tid har jag väntat nu, och nu hänger han så fint på väggen. Tur som det är så har Pontus köpt hem alldeles för många ramar som för honom var fel storlek. För min del däremot? Perfekt!