Nyttig snabbmat

Hej och hå, idag har jag varit överallt och ingenstans känns det som. Spenderade en stor del av dagen med min bror, morgondagen likaså. 05:00 ringer alarmet och då ska vi upp och gymma, någon timme senare blir det till att köpa det sista inför lördagens halloweenparty och fram mot kvällen så ska vi och några till vara utklädda statister när min lillasyster har halloweenparty för sina kompisar. Bilder kommer då! För er hungriga stackare som vill slänga ihop något snabbt om dagarna, glöm inte bort den gamla hederliga omeletten. Snabbt, enkelt och nyttigt! Bara ett tips sådär. (jag gjorde en ännu snabbare version, så lyckades bli lite bränd. heh) Nu ska väl jag börja ta mig mot sängen om jag ska upp så tidigt, urk, pepp!
 
 
 

My first time:

Well..jag förlorade min sushi-oskuld idag, och jag har hört att det inte ska vara speciellt gott de första gångerna. Det värsta var att jag gillade det, är det något fel på mig? #missanpassad. Har du själv någonsin smakat, och vad tycker du om det?
 

Slowride

Den här dagen har flugit iväg, samtidigt som den gått otroligt långsamt. Hur det går ihop har jag inte riktigt klurat ut än, men det var så. Jag lovar. Jag själv var rätt seg och sådär allmänt mysig idag; klädd i basicplagg, duntofflor, uppsatt hår och en fleecefilt såklart. Hur skönt låter inte det då? Elin kom hit och tillbringade kvällen med mig och min familj också vilket alltid är lika trevligt. Imorgon klipper vi navelsträngen och beger oss till Borlänge istället för lite behövlig minishopping, kan bli trevligt!