GAME OVER.

jag dödar dig i mitt huvud ungefär varje dag som går och jag vill ärligt talat inte ha dig i varken mitt, mina vänners eller min familjs liv mer. du anar inte hur mycket du förstört under den korta tid du funnits med oss, den korta tid som känns som ett helt liv. det är du som förstört oss, som försökt ta oss ifrån varandra. jag har försökt, det har vi alla. gett dig chanser du inte förtjänar men nu har du gått över gränsen lilla du. du har kastat iväg varenda en, du och ditt spel. you know what? game over, chanserna är slut nu.

LONG TIME, NO SEE.

 
 
 
träffade sassa ett par timmar igår, första gången sen förra påsken och oj vad jag saknat den tjejen alltså, helt sjukt vad man kan skratta med rätt sällskap. patrik kom förbi ett tag han också, i sisådär en halvtimme innan han & jag gick vidare och tog bussen hemåt. mycket mer än så hände inte efter det, försökte plugga men somnade över datorn flera gånger så jag gav upp. 

idag däremot blev det lunchdate med jocke på american take away, och imorgon väntas som sagt bio och sen kanske elin kommer förbi en stund före. blir nog bra! 

SKYFALL

 
 
har blivit medbjuden på bio sådär inte alls oväntat, så på torsdag blir det james bond med jocke, kan bli pretty fun. nämnde jag förresten att jag starkt ogillar nya lånetelefonen? ja det gjorde jag visst, men jag tar det en gång till: jag vill ha tillbaka min s3:a och det är nu! såja nog om det, ska ha en engelskauppgift gjord tills imorgon om jag vill få godkänt och istället ligger jag och glor avsnitt efter avsnitt efter avsnitt av ghost whisperer, bra där sandra, förtsätt så.