HÄR SKA DET STÅ EN RUBRIK

planerna var att jag skulle sova tidigt, verkligen jättetidigt, men så ringde telefonen och det blev inte av. från telefonen vidare till skype och nu sitter jag här i ett kolsvart rum, pigg och lämnad ensam åt ödet. haha, dramatiskt det lät. avslutade kvällen med en ricinkur i håret och jag kan inte sluta dra fingrarna genom det nu efteråt, det blir så leeent. aja, nog om mig och mitt hår, alarmet är ställt och nu ska här försöka sovas. så fort jag tvättat bort sminket som fick vara på en timme iallafall, så nödvändigt.
 
 
 
 
 
 
 

SLEEPING BEAUTY

 
så mycket som jag har kämpat idag så somnar jag garanterat ovaggat! städat och pysslat i ungefär sju timmar på grund av det försvunna sportarmbandet. plockade ur allt från min innan otroligt stökiga bokhylla, nu är den så fin så. garderoben också! men sportarmbandet? japp, fortfarande borta. somnar förhoppningsvis tidigt med nya madrassen och allt (som förövrigt luktar sjukt illa trots att den är ny) så att jag orkar med morgondagen! bär av mot borlänge på förmiddagen för shopping, fotografering & senare film & spelkväll hos charlie. har för övrigt resten av lovet fullbokat nu, vilket fick mig inse hur kort tid det är kvar..lite tråkigt sådär.

BOMBNEDSLAG

 
well..jag kan förklara mig, haha. har letat som en galning efter mitt sportarmband till mobilen. vänt upp och ner på hela rummet, städat och slutligen gick jag igenom garderoben i hopp om att det skulle finnas där, men nej. använt det like..3 gånger(?) och redan lyckats tappa bort det. bra sandra, toppen, great! aja. har snart äntligen en städad garderob igen. bara jag orkar plocka upp kläderna från golvet.. tycker för övrigt att jag är duktig som lyckats få plats med allt detta i min lillalilla garderob.