Proteinglass - När suget sätter in

Tips från coachen! Okej, nu kanske en och annan tycker jag säger emot mig själv i förra inlägget. Ja, jag nämnde att jag inte hade något sötsug och det stämmer. Den här proteinglassen har jag inte ätit på flera månader, men passade på att köpa hem förra veckan ifall att man blir sugen, eller om karln sitter och tuggar på något gott och så. Ganska smart ändå! Har ni testat dessa förresten? Jag har snart testat alla smaker, och jag tycker de är hur goda som helst. Behöver aldrig känna att det är en dålig kopia på glass, för där har de då lyckats! Minns jag inte helt fel så är det dessutom ungefär samma kaloriinehåll som i en banan? Inget negativt med dessa godingar!
 
 
 
 

Mat jag alltid måste ha hemma

Jag satt och tänkte lite som den frukostälskare jag är, på att hur mycket man än varierar sin mat så finns det alltid en del favoriter. Något som upprepas, och som man längtar lite sådär extra till. Sen jag bestämde mig för att ta tag i kosten fullt ut igen, så har inte en enda onyttig eller mindre nyttig grej passerat min mun. Inte en enda fusktanke, inte minsta lilla sötsug. Jag är fantastiskt glad över att min viljestyrka är så pass stark som den är, men det betyder inte att jag inte kan stå emot mina cravings på annat håll. Så, sist men inte minst - min lista på saker jag alltid måste ha hemma:
 
 Kvarg, i alla dess former och smaker. Äpplen, med royal gala som klockren favorit! Pauluns granola med smak av hasselnötter och dadlar. Morötter, kort och gott. Grönt te i alla smaker, och då menar jag ALLA. Vattenmelon, en besatthet jag haft sen i våras och som jag köper dagligen oavsett kilopris. En vattenmelon om dagen, är..well, inte alltid så bra för magen. haha! Ägg, jag menar hallå!? Ägg kan ätas till alla dagens mål. Bär. Och sist men inte minst, Celsius. Jag älskar alternativet av nödfallskoffein när man har bråttom. Best thing ever.
 
 
 

Det är alldeles för tidigt

Godmorgon! Det har blivit alldeles för många uppstigningar vid runt 04-05 den senaste tiden, men jag biter ihop och gör det bästa av situationen. Helst av allt skulle jag bara vilja slänga upp en bild på min finfrukost, men i ett kolsvart Sverige gör det saken mer eller mindre omöjlig. Igår var jag iallafall till Falun och jobbade innan jag åkte direkt hem för att byta skor och kasta mig ut på en och en halv timmes powerwalk med Ida. Efteråt var det bara att slänga sig in i bilen igen för att åka hem till Ludvika och köpa ett sånt där bord man sätter över sängen. Hur fantastiskt? I en månad nu har vi även en dubbel luftmadrass att sova på, och det är fasen det bästa jag varit med om. En liten uppblåsbar sänggavel och allt, drömmen. Så just därför kommer jag inte få använda sängbordet först förrän om några veckor, men som jag sa - jag biter ihop!
 
Bild från Hemnet