sommaren börjar närma sig sitt slut

 
sååå..nu kommer det lilla som är kvar av sommaren bara flyga fram känner jag. imorgon blir det till att kolla in cruisingen i rättvik, på fredag ska hela familjen ut på sjön och ha kräftskiva med elins familj, nästa helg är det överraskningsparty och sen är det dags för rockstad. hejdå sommarlov, vi hade ett par fina fyra veckor tillsammans.
 

inte för att skryta, men det är jag som är batman

 
insåg tidigare att jag inte tagit en endaste egobild med nya kameran och jag har haft den i över en månad nu, skämmes. just därför tog jag och plattade mitt ofixade hår, slängde på lite smink på det annars osminkade ansiktet och tvingade mig själv att byta från arbetskläderna. jag förstod just varför jag aldrig gör detta längre, så drygt. och inte lyckades jag bli nöjd heller så det blev som vanligt, måla över lite här och där.

fresh cherries

 
hello there! vaknade upp i ludvika imorse till ett inte alltför fint väder, men varför deppa? hemkommen nu iallafall och medan de andra åt lasagne passade jag på att lyxa till middagen lite och bytte ut den mot egenplockade körsbär, så himla gott. de kommande timmarna går nog åt till en varm dusch, serier och att vila upp sig inför morgondagen då jobb står på schemat. helt okej enligt mig!