Ett kilo energi, tack

Då mitt förra grötinlägg fick ganska mycket respons, med bland annat ett tips om att ha kanel till så fick jag helt enkelt lov att prova. Funkade helt okej enligt mig, och kanel är ju bra för kroppen så blir nog mer av det i framtiden. Halv fem imorse fick jag lägga ner huvudet mot kudden och sova så är väl lite halvt seg idag. Ska snart slänga i mig lite tacos, upp och träna sen dra mig vidare till Ludvika över helgen. Slår vad om att det piggar upp lite iallafall! 
 
 
 

Det går bra nu

Jag vet att Elin Kero (Nevnarien) skrev ett inlägg förut om att det var okej att använda hennes bilder så länge man hänvisade till källan. Så jag tänkte helt enkelt ta och göra det! Idag klickade jag nämligen hem en softbox till min externa blixt och hennes bild visar rätt tydligt vad det innebär. Kanske får jag mer inspiration av den då reflexskärmen jag fick hem i Januari var i fel storlek och alltså alldeles för stor. I morse vaknade jag förresten av ett telefonsamtal, och det första jag hörde var "Skulle du vara intresserad av att jobba hos oss..?" Sagt och gjort, intervju på tisdag! 
 
 
http://nevnarien.se

More than yesterday

Nu när jag fått in en hel del skolarbeten, nu när jag sökt en hel del jobb, och nu när jag faktiskt har tid så är det fasiken dags att återuppta fotograferingen igen, på riktigt. Ska planera en hel del temafotograferingar och har redan ett antal frivilliga modeller. Jag känner att det ska bli så himla kul! Tills dess får ni en bild på Ida från förra månaden någon gång. Hade visst lite kvar att visa!