18 bast!

Idag är dagen vi alla väntat på. Eller okej..Jag, min klass och Ida. Haha. Jag visste redan att jag skulle få en rockstad-biljett av mina föräldrar, då jag själv var med och beställde den. Däremot hade jag ingen aning om att de tänkt överraska med en mini surfplatta också! Nu slipper jag bära med mig ett pappersblock med inspiration under fotograferingar. hurra! Medan familjen åkte på en årlig julaktion så ska jag ta en liten promenix innan det är dags att göra sig i ordning. Ikväll är det krogen som gäller!
 
 
 

Klubba ner mig, tack.

Det har varit en otroligt tung dag med bland annat körlektioner och filminspelningar, och morgondagen blir knappast bättre. 05.40-19.00 har jag hållt igång utan några välförtjänta pauser. 05.30 ringer alarmet även imorgon innan det väntas en heldag i Stockholm. Direkt därifrån sen och vidare för att fotografera the memory returns in action mot kvällningen. Det var otroligt länge sedan nu, men hur ska jag orka? Hur ska min kropp orka? Blir ju knappast att sova ut på lördag, nej då ska man se till att fylla år och väckas med sång istället. Det här hade jag ju inte tajmat in så bra känner jag. Skönt med lov snart.
 
synd nog så ser den här bilden så himla mycket bättre ut i photoshop. *sad*
 
 
 

Alla är fotografer

Missa inte kvällens avsnitt av Alla är fotografer, det tänker då inte jag! Ska ta ett lätt styrkepass, en snabbdusch sen lägga mig i sängen lagom tills det börjar. 21.00 alltså, SVT1. Blir nog till att värma vetekudden också, en skrikande rygg eller en krampande mage. Vad värmer man först..? Och varför äger jag inte två stycken? åh...När jag satt och kollade runt efter julklappar igår så såg jag en nalle man kan värma i micron - Det hade varit perfekt. Snälla tomten, kom med en.