BLEV NI HUNGRIGA NU?

slängde ihop en sallad och en kopp grönt te såhär innan läggdags. enkelt och gott! vanlig isbergssallad, körsbärstomater, gurka och äpple toppat med solrosfrön och pumpakärnor. får både en söt och frisk smak, try it out!
 
 
 

tolkiens the hobbit

 
precis utkommen ur duschen och 16 minuter in i den gamla tecknade hobbit. lugn kväll och vilar upp mig inför en vild kväll imorgon istället tillsammans med mimmi och sebbe. var vi hamnar och med vilka vet vi ej, men kul har vi alltid så jag är inte ett dugg orolig! vad har ni för planer för valborg? 

KOSLÄPP!

kor är väl, förutom miniåsnor, bland de charmigaste djur som finns? (speciellt med tungan upp i näsborren!) försökte fota ett par finska damer i somras, men de vände rumpan till de taskmörtarna och det resulterade hundra nya myggbett på mig. i år vill jag iallafall testa något nytt inom ko-kategorin, så hade tänkt försöka övertala familjen att åka på kosläpp med mig i maj! alltid velat se det live, och tänk er bara vilka skoj bilder man kan få till? låter som en bra idé tycker jag!
bild från google.