smärta <3

 
idag har jag velat lägga mig och dö långsamt ungefär hela dagen. vaknade med världens smärta i ryggen i morse och den har bara blivit värre ju mer timmar som passerat. just nu halvligger jag på något konstigt sätt i sängen med fötterna på bordet och 6 kuddar som ryggstöd då det är det enda som funkar helt okej. mitt enda problem just nu är att jag verkligen inte klarar att röra mig en centimeter så får nog sova såhär helt enkelt. blir det värre än såhär imorgon så sätter jag mig någonstans och storbölar, jag lovar. känner för att bara skrika rakt ut.
IT FUCKING HURTS.

BORED.

sitter ännu en natt och är totalt rastlös, vilket jag varit varenda kväll nu sen jag kom tillbaka till sverige. kan inte fatta hur tråkig jag måste varit innan, nästan lite sorgligt - stackars omgivning. blev ännu en elin-dag today, fram tills fyra då jag gick hem och möttes av jimmy, bror & hans flickvän i poolen, så vi tillbringade ett bra tag där i och njöt av det 28 grader varma vattnet och solen som dessutom värmde på ganska ordentligt. hoppas på att morgondagen blir lika fin så jag kan njuta av en sista dags ledighet innan jag börjar jobba igen.
 
 
 
 

I'M HOME!

 
efter alldeles för många timmar i bil och på båt så är jag hemma igen, finally. ville inte åka därifrån men måste medge att det var bra skönt att få komma hem också. fyra i morse var det uppstigning och frukost som gällde, tror vi var framme vid nio, så jag packade bara upp och sen stack jag ut på en springtur ner till sjön och rundan som går där. bra start på dagen! efter det var jag dock väldigt rastlös, så åkte och handlade massa vindruvor, smoothies och en vattenmelon och bara segade framför ett par filmer. nu på kvällen var jag förbi hos mimmi en sväng och träffade henne och tobbe. gäller att passa på när de egentligen bor i stockholm, ta tillfället i akt liksom.
 
imorgon får jag iallafall träffa elin igen och sen får vi se vad resten av veckan har att erbjuda, kanske jobb, kanske classic car week, yep, allt är möjligt.