WAIT..WHAT?

vad har jag nu gett mig in på, har iallafall en syndabock att skylla på om detta går åt helvete och då är det också sista gången jag ber om råd från en man! haha. förhoppningsvis så är detta lilla projekt färdigt redan imorgon, och isåfall får ni också se då! ;)

COME ON

-
bara några timmar kvar av Rockstads bandtävlning och såhär ser top 4 ut nu, inte alls lika orolig för grabbarna som jag var för några dagar sen! det är alltså 16 band med och tävlar, de fyra med flest röster får spela på festivalen, tävlingen avslutas nu idag och jag tycker att ni alla kan ta och lägga en sista röst på the memory remains, det gör ni HÄR!

ALLA DESSA RUBRIKER -

-
ja som ni ser så hade vi väl inte så jättejobbig idrott idag, slutade tio över tio like always och tog ett varv runt våran enorma stad med Leone. fick med mig en blå termosmugg och..ja det var allt! hunnit städa nu iallafall sen jag kom hem och senare ska jag springa ner i källaren, slänga mig i solariet, ha i massa hårinpackning och sen lägga mig i ett varmt bubbelbad! FRIDAY DEAR READERS, FRIDAY.♥