Helgens grillning

Känns som det blir allt fler "I fredags åkte jag till Ludvika över helgen, därav dålig uppdatering..", men det är så det har varit, än en gång. Jag lyckades mot min vilja ta mig tillbaka till Falun imorse, och här verkar det som jag blir kvar ett tag nu. Det är dock ingenting dåligt, jag har massor av bilder att bjuda på. Som lite smått från grillningen i lördags exempelvis.
 
 
 
 
 

Än finns det hopp

Var väldigt trött inatt när jag körde hem från jobbet, och tanken på att inte somna bakom ratten trängde sig gång på gång in i huvudet. Bara tre dagar kvar. Funderar på en springtur för att kicka igång morgonen och boosta både kropp och psyke. Vet egentligen inte vad det är att fundera över. I förrgår dubblade jag rundan, och det kanske är det som skrämmer mig mest. Jag får inte vara sämre än förra gången. 45 Dagar till det stora loppet, det är alldeles för snart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första jobbdagen avklarad

Det har varit dålig uppdatering från min sida nu under påsk, skämmes. Har faktiskt haft fullt upp, och igår hade jag dessutom min första jobbdag. Hur kul som helst, och vem visste att jag var en naturbegåvning på truck? heh. Iväg igen om mindre än en timme, sen är det bara att köra på fram till midnatt. Så himla roligt!