JAG STÅR VID DIN SIDA, GENOM ALLT.

hade bestämt träff med min mellersta kusin idag så jag åkte hem till henne så fort film&tv-prouktionen hade slutat. det dröjde nog inte mer än en halvtimme innan vi började vandra från korsnäs och hem till mig i det superduperfina vädret, helt underbart! mamma och pappa åkte på husvisning precis när vi kom fram så medan vi hade huset för oss själva så passade vi på att dra på musiken på max, fixa oss och släpade med kamera & stativ ut. har inte orkat kika igenom alla bilder riktigt än då det även här var runt 200, men hittar jag något spännande sen så kommer det nog upp så småningom. till slut. och apropå slut, nu ska här sovas!
 
 
 
 
 


 
 
 
 

äckelgeting.

 
ja, kvällen slutade ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. katten höll på att leka med alla oss innan hon hoppade snett och landade rakt på en geting, såklart. nu ligger hon och tuggar på baktassen, haltar och man får inte riktigt gå alltför nära. ska väl hålla ett öga på henne såhär första timmen och se hur hon reagerar på sticket. mår hon bra sen så gör jag det också, då blir det till att sova!

ARGT TANDLKARINLÄGG.

 
 
inte nog med att man får gå upp innan sju när man börjar tjugo över tre, när jag kommer till tandläkaren och tror att allt är så bra så bestämmer de sig för att sätta räls över bara framtänderna, och varför klaga? jo för det är nog bland det fulaste jag någonsin sett, så fult att jag inte ens vågar ta bild på det. nästan, nästan så jag hade föredragit att de satt in det i hela käften istället. dock så ska den bort igen inom 2-4 veckor, men ändå - låt denna månad gå fort! vill ni mig något så finns jag på mitt rum, under täcket, så långt från allmänheten som det bara går.
 
nejmen okej, ska åka och jobba ett par timmar nu innan skolan börjar, kanske får mig på bättre tankar ett tag../ledsen tjej.