IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG....nej förresten, glöm det. fyller iallafall år, just precis nu. morfar också för den delen, så grattis till honom!
vet inte riktigt hur jag ska få den här dagen att gå ihop, slutar för sent för att hinna med allt jag vill och behöver innan allt folk börjar trilla in.och innan jag ska vara vid tågstationen och hämta upp mattias också för den delen. stressigt kommer det bli, så mycket har jag förstått, men grymt kommer det ju bli också! 

PEPPkom precis in efter att ha varit ute och sagt farväl till elin, i vår korsning. känner den här stickande känslan då jag sakta börjar få tillbaka känseln i fötterna, uh. klockan ringer om 6 timmar ungefär, men då jag egentligen börjar om 12. ut och shoppa inför fredag med mamma, vilket jag just nu känner mig väldigt pepp för. efter mycket krångel hit och dit lyckades vi äntligen få mattias att boka biljetter, så nu ska den pojken roa sig som aldrig förr, precis som sist han var här för tre år sen..! nej låt mina planer gå som de vill för en gångs skull, supersnälla, sandra lovar att vara glad resten av året då. 

gossip girl sen sova, yup. godnatt!

HELA HUSET LUKTAR TURKISK PEPPAR


förvirrad, stressad och helt ur kontroll. ja, ungefär så känner jag mig inför helgens planering. men vad som än händer så tänker jag ha kul, för det är väl huvudsaken. hade en födelsedag för..två år sen kanske, som var en av de värsta dagarna i mitt liv, gäller att balansera upp det nu och göra det till något bättre. och tillsammans med världens härligaste vänner kan inget gå fel, eller? :)