NEDRÄKNING.

 
 
jobbat hela dagen idag, riktigt skönt faktiskt! få pengar för att slippa vara rastlös om dagarna? jatack. imorgon kommer en väldigt speciell pojke hit, så jag tänker ta vara på varje sekund så jag överlever dehär tre veckorna utan honom sen. en vecka kvar nu, om sju dagar sitter jag i en bil full av packning och trängs med mormor och morfar till ljudet av en mängd olika kassa radiokanaler. om åtta dagar däremot sitter jag i solen, redo med ett fiskespö i ena handen och en kall cider i andra, om åtta dagar så har jag fanimej semester!

27 JUNI

 
frukost och solen skiner ute, bra morgon helt enkelt!
långt arbetspass idag, så snart rullar pengarna in på kontot. känns riktigt bra att för en gångs skull ha pengar så det räcker till semestern och veta att det finns jobb att göra även efteråt, överlever nog den här sommaren också!    
 
ska sätta mig och fixa ett par tidsinställda inlägg som jag kan slänga upp när jag är i finland, snällt va? nja, vidare mot jobb nu - peace out.

låt mig sova..

 
planerna var ju att sova tidigt eftersom jag jobbar heldag imorgon istället för bara någon timme, men fick man det? nej då ska jag börja blöda i munnen precis efter jag lagt mig så fick tillbringa tjugo minuter över ett handfat då det vägrade sluta, jippie. gör ett nytt försök med sovandet, godnatt nu.